Olen tänään siivonnut kuusi tuntia miinus pitkät kahvitauot. Nyt kyynärvarteni ja niskani ovat kivuttomia vain niin kauan kuin en liiku. Plussapuolella nyt on siistiä ja ihan kirjaimellisestikin on helppo hengittää.

Huomenna aherran vielä pitkän päivän työssä. Sitten alkaa pienimuotoinen hiihtolomani. Tiistaina herätys on aamuviiden jälkeen: lähden aamuporolla ( = pohjoisemman porukan leikkimielinen kutsumanimi aamun ensimmäiselle junalle) Helsinkiin. Olen erityisen itsellistä sorttia, mutta kolmen päivän viihtyminen ypöyksin vieraassa kaupungissa hieman ihmetyttää. Ohjelmaa olen kyllä suunnitellut enemmän kuin ehtinen toteuttaa. Reissun kohokohtana onnistuin saamaan keskiviikkoillalle lipun Shakiran konserttiin. Tunnelmaan virittäytyäkseni latasin tänään iTunesista kaksi Shakiran albumia.

Takaisin kotiin tulen ilmeisesti torstai-iltana. Loppuviikosta täytyy painaa kirjanpitoa ja tilinpäätöstä samanlaisella innolla kuin tänään mikrokuituliinan kanssa. Fyysisen työn ja ulkotöiden lisäksi en pidä paperitöistäkään... Procrastination-aiheisten kirjojen sijaan paras motivaattori asioiden tekemiseen on edelleen ns. viimetinka!