Ensimmäistä lomapäivääni juhlistin ostamalla uudet pussilakanat sekä kesäverhot olohuoneeseen. Pienellä jutulla tulikin kiva fiilis: valo siilautuu pellavaisen verhon lävitse todella kauniisti. Kodintekstiilejä olen pessyt urakalla. Testasin taloyhtiön pyykkikoneen, jolle voisi antaa arvosanaksi huono. Jouduin pesemään kolme koneellista kahteen kertaan ja pyykin jäännöskosteus oli aivan liian suuri (1500 kierrosta minuuttiin, as if...). Tänään olen pessyt yhteensä yhdeksän koneellista pyykkiä, mutta nyt on suihkuverhokin pesty. Jotain jäi vielä huomisellekin.

Illan ratoksi vuokrasin kaksi DVD-levyä. Merijalkaväen mies (Jarhead) on jo katsottu. Leffa oli loistava, ainoastaan henkilöhahmoja voi moittia hieman kliseisiksi. Elokuvan ohjasi American Beautyn ohjaaja Sam Mendes, ja jotain yhteistä käsialaa molempien elokuvien kerronnasta ja visuaalisesta ilmeestä pystyy tunnistamaan.

Huomiselle olisi suunnitteilla katsoa elokuva "United States Leland", valmistaa kannu sangriaa ja roudata riittävä läjä elintarvikkeita pyhiä varten. Stockalta ostin jo brasilialaisen härän entrecoteeta ja muutenkin loman alkua täytyy juhlistaa hieman arjesta poikkeavalla muonituksella!